Sex zmenki so pogosti tudi med mladimi

Kljub temu, da mislimo, da si mladi brez težav najdejo intimne partnerje, ni vedno tako. Nekateri so zelo zasedeni s študijem in delom, poleg tega pa tudi ne želijo vsi ob večerih hoditi v klube. Torej jim preostanejo sex zmenki, skozi katere lahko najdejo druge, ki bi se družili ob seksu.

Sex zmenki pogosto zanimajo moške in ženske po dvajsetem letu, ki so pri seksu že precej spretni in podučeni, in vedo, da ta ne gre vedno nujno na kup z ljubeznijo – kadar ni romantičnega odnosa, si seksa vseeno želijo! Če imajo na seks zdrav pogled, so sex zmenki zanje idealni, saj tako spoznajo zanimive partnerje, s katerimi si nudijo vzajemni užitek vse do takrat, ko morda res srečajo tisto osebo, s katero bi želeli resno zvezo.

Sicer pa so sex zmenki mladim všeč tudi zato, ker se lahko naučijo česa novega in se srečujejo tudi s starejšimi in bolj izkušenimi, ki jim pri spolnosti nudijo več. Zlasti dekleta pravijo, da so sex zmenki odlični,če bi rad izkusil seks s pravim moškim, ne pa zgolj s fanti svojih let, ki so pogosto nedomiselni, nespretni in poleg vsega še do ženske nepozorni ter ji ne znajo pihati na dušo tako, kot bi si želele.