Sex in prepovedani položaji

Moja punca ima za sex nekaj pravil, ki se zdijo njej povsem smiselna, meni pa gredo včasih precej na živce. Prvo pravilo je to, da se gre takrat, ko je čas za sex, vedno najprej stuširat. Načeloma ni s tem nič narobe, saj je dobro, če je ženska čista in dišeča ter obrita, ampak včasih pa to precej pokvari igro.

Ko mi enkrat stoji in mi gre po glavi samo sex, bi jo pač rad zagrabil za rit in joške in jo pofukal, ne pa, da moram čakati petnajst minut, da se oprha in spedena.

Obišči: sms-sex.pohotnica.si

Včasih je res, da sem še bolj v pričakovanju, ker vem, da bo prišla nazaj obrita in namazana s kremo za telo, včasih pa me vmes tudi že mine in razmišljam samo o tem, kako bi bilo včasih dobro imeti tudi sex brez priprav, ko bi jo enostavno prijel, naslonil na steno in začel porivati.

Drugo pravilo, ki me včasih spravlja ob živce, pa so njeni prepovedani položaji za sex. Včasih bi jo rad nategnil tudi malo drugače, pa mi pove, da na tak način ne bo seksala, ker ji ni všeč. Saj na srečo nima nič proti seksu po pasje, kar je dobro, ne mara pa seksa na boku, ki je meni čisto OK, kadar se mi ne ljubi nekaj skakati po njej in sem že malo utrujen.

Kljub temu bi bil sex super, če bi jo dal na bok in lahko porinil od zadaj, pa pravi, da ji gre to na živce, ker tako bo seksala takrat, ko bo noseča in bo imela velik trebuh, zaradi katerega sex v drugih položajih itak ne bo možen.