Nobene še nisem videt tako pofukane kot temnolaske na Redtube

Nisem ravno nek začetnik pri seksu, saj imam za sabo dvajset odličnih let fuka, vse odkar sem ga pri petnajstih prvič namočil, ko sem imel srečo z nekaj leti starejšo punco, ki je bila znana po tem, da ne rabi veliko spodbude. Ampak na Redtube sem vseeno našel posnetek fuka, ki je bil nekaj novega.

Grupni seksi niso nič novega, tudi sam sem že seksal z dvema ženskama in nekajkrat tudi v družbi s kolegom, ko sva obdelala njegovo prijateljico kar oba, ampak za razliko od Redtube posnetkov jo je eden fukal, drugemu je fafala, potem pa sva se zamenjala. Da bi jo hkrati porinila eden v pičko in drugi v rit se nama ni zdelo najbolj higienično.

Zdaj pa sem na Redtube videl posnetek ene bejbe s tremi tipi – in po dva hkrati sta jo porivala in to oba v pičko! Najprej sem si rekel, da mora biti ženska res krasna, da si želi imeti dva tiča v pički naenkrat. In če Redtube kaže kaj takega, potem je to gotovo prihajajoči porno trend.

No, tako da bo vendarle treba kaj poklicati kolega in se dobiti z njegovo prijateljico, da jo enkrat zares pofukava vsak z enega konca – ker je Redtube že pričel postavljati nove smernice in bova sicer ostala za časom.