Najboljši sex zmenki trajajo ure in ure

Včasih sem si pri seksu želel zgolj potešitve svoje sle, z leti pa sem se naučil, da lahko najdeš še več zadovoljstva. Zato so moji najboljši sex zmenki običajno kar dolgi. Moje prvo pravilo je, da sex zmenki ne morejo biti dobri, če nista oba zadovoljna, zato se za partnerko vedno potrudim.

Preden se srečava, se uredim, saj vem, da se bo tudi ona. Poskrbim, da sem obrit, nadišavljen in čist. Prav tako žensko pred srečanjem vedno povprašam o tem, kakšni so bili njeni dosedanji sex zmenki oziroma kaj ji je bilo pri njih všeč in kaj ne.

Tako vem, kaj ima rada, in česa ne smem, že v naprej – in ji lahko tako pripravim tudi kakšno prijetno presenečenje. In zakaj so moji sex zmenki dolgi? Ker žensko rad najprej zapeljujem in jo dražim. Kljub temu, da vsi vemo, da sex zmenki vodijo v seks, ni nič narobe, če najprej spiješ kozarec šampanjca ali jo nekaj časa samo božaš, preden jo vržeš na posteljo – pravzaprav je še bolje, da se stvari lotiš tako,kajti potem je še bolj razvneta in seks še boljši.

In nenazadnje – nikoli ne zahtevam stvari le zase, temveč tudi veliko nudim. Če ima ženska rada ljubkovanje prsi, če želi oralni seks, če jo vzburjajo pokvarjene besede, se temu vedno popolnoma posvetim. In zmenek se nato zavleče, ker nama ne pride samo enkrat.