Najboljši je seks na vsaj tisoč metrih

Moja punca ni kaj navdušena nad športom, a ko je ugotovila, da veliko tečem in grem pogosto v hribe, se je odločila, da se mi bo pridružila. Pri teku je sicer katastrofa, v hribe ji gre pa dobro, tako da večkrat skupaj napolniva nahrbtnik in greva na kakšno manjšo vzpetino, nekje na tisoč metrov. In ker se ravno prav upeha, včasih ob prihodu na vrh reče, da ima čisto prazno glavo, telo pa ji kar gori od prekrvavitve, zato sem ji rekel, da je to treba popraviti.

Zvlekel sem jo spoti, v prijetno skrit gaj, in imela sva tako dober seks, da je bila po njem čisto blažena. Rekla je, da sploh ne bo mogla v dolino, a čaj v koči je hitro pomagal. Zdaj je to najin poseben kotiček za seks in sama pravi, da je seks po tem, ko si že do konca zadihan, res odličen.

Pravi, da je že od hoje v hrib cela razgreta in našpičena, da ima zrak v možganih, in da ji hoditi sploh ni problem, ker komaj čaka seks na vrhu. Tako da se počasi sprašujem, če ne bi veljalo iti še kam više, kjer bo imela še bolj prazno glavo in ji bo kri še bolj krožila do mednožja, da bova videla, če je tam lahko seks še boljši.